Recept voor circa 12 stuks.
Wat heb je nodig:
- Cake-mix
- 12 papieren mini cake-vormpjes
- Baukje poeder voor gebak-gazuur
- Blanke marsepein
- Levensmiddelen kleurstof
Bereiding:
- Maak het cakebeslag volgens de werkwijze op het pak.
- Verwarm de oven voor op circa 160 graden.
- Vul de vormpjes voor ongeveer 2/3 met beslag.
- Bak de cakejes af circa 160 graden ongeveer 45 minuten.
- Deel tijdens het bakken alvast de marsepein in meerdere stukken (na gelang je de kleuren wilt maken) doe er per stuk marsepein een paar druppeltjes kleurstof bij.
- Als het marsepein hierdoor wat kleverig wordt, herstel je dit met wat poedersuiker.
- Je kunt dan alvast de mutsjes, kraagjes, mondjes en mijter maken.
- Wanneer de cakejes zijn afgekoeld kun je beginnen met glazuur te maken. Doe dit volgens recept van het pak. Als het glazuur af is moet je deze wel snel verwerken, anders stolt het te hard, waardoor je de marsepein er niet in vast kunt lijmen.